neděle, 25. srpna 2013

Náckové kradou fotky z Pochodu proti Čechům

Zástupce Czech Defense League
na Pochodu proti Čechům
Díky všem, že jste 24. srpna dorazili na Pochod proti Čechům. A ještě větší díky, že jste dokázali vytvořit skvělou atmosféru. Po celé republice proběhlo mnoho dalších shromáždění proti ksindlu, který Češi šíří. Češi neuspěli. Aspoň pro tentokrát.

Ačkoliv se naše shromáždění pokusili hned zpočátku narušit náckové z Czech Defense League (známí též jako Islám v ČR nechceme), nepodařilo se jim to.  Czech Defense League, kdyby skutečně chtěla bránit ČR před zlem, se mohla prochodu zúčastnit jako jeden z nás a tak si případně pořídit vlastní fotografie. Jejich fotoaparát ale patrně skončil v zastavárně a podpora jim dojde až 10. v měsíci. Tak musí krást. A teď holt kradou fotografie od naše fotografa. Ale to se řeší. Bylo na ně podáno trestní oznámení. Bývali bychom se o nich vůbec nezmiňovali, ale aby nedošlo k mýlce a nebyli jsme s tímto ksindlem spojováni ani my, ani fotograf, považujeme za nutné říct jasné slovo.

Velký dík patří policistům, kteří byli nejen velmi nápomocní, ale i milí a celou akci si s námi užili. Ono taky není divu. Narozdíl od jiných jejich kolegů nemuseli hlídat pochody nácků a jiných nepřizpůsobivých tzv. slušných lidí. Díky, pánové! Opravdu velké díky!

Protože ale obraz vydá za tisíc slov, tak si prohlédněte galerii.