úterý, 16. července 2013

Češi roznáší novou nemoc!


Že jsou Češi plémě nečisté a špinavé se ví už od dob Mistra Jana a Komenského. Na hygienu to nedbá, o deodorantu to v životě neslyšelo, chodí to v zapařených tesilkách. Zkrátka, když řekneme, že jsou to prasata, tak urážíme prasata.
Přirozeným prostředím pro Čehůny jsou odpadky, zbytky jídel, prach, moč a výkaly. V tomhle si lebedí a pijí své splašky, kterým říkají pivo, a jedí dřevotřísku, které říkají kabanos. Je logické, že společnost jim po čase začnou dělat breberky, vši, blechy, škvoři a jiná havěť, která má v genetické výbavě zakódované „Čech - toť můj bratr!“ Ruku v ruce s tímto odporným hmyzem přicházejí do ČR i nemoci dávno vymýcené nebo zatím nepoznané.
Příkladem té poslední choroby může být lékařům doposud neznámý druh vztekliny, která napadá lidi a dělá z nich slintající a krvežíznivá monstra. Filmaři mají zombie, živé mrtvé, Češi si svým hověním ve vlastních zvratkách a potu dokázali vypěstovat vlastní kmen.

Máme o ČR starost, Češi tu nejen kradou a vraždí, ale roznáší i nakažlivé choroby. Proto jsme se rozhodli zalarmovat hlavního hygienika a předat mu veškeré informace, které jsme o této nemoci sesbírali! Pokud máte ČR rádi, šiřte tyto informace dále!!!!! Všichni se musí dozvědět o tom, co se tu děje, když svět jen mlčky přihlíží řádění nakažených čecháčkovských band!!!!

ČESKÁ VZTEKLINA - BOHEMIA RABIES
Přenašeč: Čech
Inkubace: Prakticky ihned
Přenos: Sliny, pot, pokousání
Místo výskytu: Šluknov, Duchcov, České Budějovice
Popis nemoci: Dvě stádia. V prvním stádiu se nakažený projevuje ještě jako normální člověk, ale po chvíli začíná nekontrolovatelně běsnit. Vulgárně napadá všechny okolo, zejména zdravé lidi. Vykřikuje nenávistná hesla a nekontrolovatelně škube tělem. Vyvíjí extrémní fyzickou činnost, pokud háže na policisty popelnice. Po zpacifikování začíná naříkat a lítostivě skučí. Tyto stavy se u něj posléze střídají. Poté upadá do letargie.
Druhé stádium je mnohem nebezpečnější - nakaženému vypadají všechny vlasy na hlavě. Vulgární útoky se stupňují, záškuby se přesunuly zejména do pravé paže, kterou smýká nahoru a dolů. K tomu vykřikuje nenávistné věci. Takto nakažený pacient je už natolik agresivní, že dokáže i zabít.
Vakcína: Není, pomůže jen utracení.

Lidi drazí, sdílejte to, než bude pozdě! Srocují se nám za humny. Dalším nakaženým můžete být i vy. Vykopejme ty bacilonosiče pryč! Čechy v ČR nechceme!

(Daniel Vladyka)