pátek, 12. července 2013

Česká verbež do ČR nepatří


Co je horší než česká verbež? Česká verbež z Brna. Můžeme se o tom přesvědčit na stránkách YouTube v komentářích u videoklipu Tohle je Brno, v němž si malý cikánek se psem dovolil zarapovat, že Brno je i jeho město.

No samozřejmě, čí by mělo být? Čechů snad? No to mi ho vyndej, co si o sobě ta negramotná cháska myslí.
V komentářích Češi pláčou, že Brno je jenom jejich a ostatní, ať táhnou do prdele, že Češi Brno nedají. Do prdele by měli táhnout v prvé řadě Čehůni.

Brno založili Moraváci, před vypleněním ho zachránil Francouz a celé ho postavili Němci, kteří zavedli i takovou vymoženost jako tekoucí voda, což dodnes většina špinavých a smradlavých Čechů odmítá jako zbytečnost - schválně, kolik jste jich už v tramvaji čuchali. Tohle všechno jsou fakta, holá fakta, která si může každý ověřit, žádná lež. Aby bylo Brno české město, museli k němu připojit samostatné moravské město Královo pole, aby neměli Němci většinu.

Zkrátka, Češi už nekradou jen dávky, dotace, rozpočty, deodoranty, fabriky a auta. Oni si pro sebe kradou už i celá města!!!

Dneska to bylo Brno. Zítra to může být i vaše město.

Jak dlouho se jimi necháme vláčet v bahně? Kdy s tím něco uděláme? Čas se krátí, tik tak tik tak, a Češi se nám smějí svými žlutými zuby do ksichtu.

Podívejte se z okna na ulici, možná už tam stojí. A tváří se, že jim to tam patří.

Nepatří, žeňme je svinským krokem pryč.
Pak bude v Česku dobře!
(Daniel Vladyka)