úterý, 25. června 2013

Čech brutálně napadl slušné lidi

Případ bílého agresora, který brutálně napadl dvě občanky ČR, jednu z nich navíc tělesně postiženou, otřásl republikou. Celostátní oficiální média ale k případu mlčí. Proč asi? Bojí se, že by byly označeny za rasisty, nenávistníky a jiné čerty. Naše platforma se ale nezdráhá nazývat věci pravými jmény: Češi jsou agresivní dobytek a nemají ve slušné společnosti místo!
Tento případ ale nespadl z čistého nebe. Pojďme si tedy připomenout to podstatné z českého rasismu a diskriminace obyvatelstva ČR.
Agresivita Čechů se počíná již s jejich příchodem na území dnešní ČR. Jejich historie je psána krví těch, kdo měli tu smůlu, že nebyli primitivní, jako Češi. Mohli bychom vyjmenovávat jeden případ za druhým, genocidy spáchané Čechy - jako třeba vyvraždění Slavníkovců nebo likvidace Sudetských Němců, ale seznam by byl neúměrně dlouhý. Krvelačnost Čechů jsme viděli například i při nedávném střetu Čechů s policií v Duchcově. 
Jistě nelze tvrdit, že by všichni příslušníci Čechů byli kriminálníci, ale v místech jejich velké koncentrace a kontaktu s ostatními obyvateli je česká kriminalita alarmující. S rostoucím počtem Čechů v místě roste i jejich kuráž a drzost. Nový Bydžov, Jaroměř, Broumov, Duchcov... Nová ohniska etnického napětí. Sami Češi už je začínají označovat jako svoje města, jejich zastoupení v těchto městech roste. 
Integrace Čechů do kulturních a společenských návyků obyvatelstva ČR je jedna velká blamáž probíhající neúspěšně již několik desítek let a přesto se najdou noví kazatelé této víry. České obyvatelstvo je sice pod tlakem, ale stále se vymlouvá a vyhýbá plnění svých povinností. Jedinou možností, jak situaci okamžitě řešit, je naše sounáležitost a solidarita ve svém okolí. Nespoléhejte se na druhé, že za vás problém vyřeší. Organizujte domobrany, monitorujte své okolí, vzájemně si pomáhejte. Protože nejednotnost a strach je to, z čeho čeští kriminálníci těží. Přijde-li místo toho občanská angažovanost a aktivní obrana svého města a okolí, je to první krok k úspěchu.