pondělí, 15. července 2013

Škoda každé kulky, která mine

Čechům začíná být zřejmé, že jejich staleté parazitování v ČR se chýlí ke konci. Došla nám totiž trpělivost. Zanedlouho zazvoní umíráček jejich zvrhlému a nelítostnému drancování malebné ČR a potáhnou pryč. Jsou si toho vědomi, podobně jako vepř na porážce tuší, že nadešla poslední hodinka. Má to vrozené, tahle zvěř, kňučí a cuká otylým špekatým tělem v marné snaze zachránit si holý krk. Mohli jsme se o tom přesvědčit před pár týdny v Českých Budějovicích.
Horda Čechů chtěla zaútočit na své sousedy, prý proto, že dělají nepořádek. Svádění vlastních prohřešků na jiné, to je Čechům vlastní. Je statisticky dokázáno, že největší brajgl dělají Češi. Mají to vrozené. Musí krást auta, domy, rozpočty, sociální dávky. Neštítí se rozmnožovat i přes nesouhlas dotyčné a vezmou si ji silou, jen aby ukázali, že si tuhle zemi přivlastnili. Kam se podíváme, tam parkují špatně, neumí totiž používat volant, chudáci.
Ale nesmíme je litovat, to totiž Češi ihned využijí. Je to zkrátka simulantenbande - banda simulantů! Stěžují si, jak je všichni utlačují. Utlačuje je několik kněží, pár pracovitých Vietnamců, desítky bruselských úředníků a hlavně stovka nezaměstnaných Romů. Kopou kolem sebe, kudy chodí a šíří kolem sebe nenávist a strach. Normální lidé si jich bojí, stačí se na Čecha křivě podívat a už volá svým vyžraným kamarádům, kteří jen lační po pohledu na vaši houpající se zkrvavenou mrtvolu.

A teď se diví, že toho máme dost.
A ještě se divit budou, až jim ukážeme, co jsme si pro ně připravili ...
Kulka, která minula Čecha, je zbytečná kulka.
(Daniel Vladyka)