pondělí, 1. července 2013

Můžou se snad změnit? „Češi jsou krvelačné bestie,“ přiznal bývalý Čech



Stále se nás ptáte, zda je to opravdu natolik bezvýchodné, zda prostě Čech nemůže překročit svůj stín a zvítězit nad svými geny a svou pokřivenou mentalitou. Věřte, že máme dostatek dobrých důvodů být o tom přesvědčeni a nepodléhat mylnému dojmu na základě generalizace několika málo dobrých zkušeností s marginálními případy slušných Čechů.
Přesto lze říci, že výjimka potvrzuje pravidlo! A touto potvrzující výjimkou je bývalý prominentní Čech, který už nemohl dále trpět mezi Čechy a dokázal se vzepřít a říci světu o Češích pravdu!
Ano, Ladislav Bátora, bývalý úředník ministerstva školství a hrdý Čech, se přidal k naší akci a vydal své svědectví. „Ještě pořád jen obhlížím tu spoušť, kterou mám všude kolem sebe po tom loňském krvelačném likvidačním vpádu Čechů do mého života,“ řekl médiím. Bátora bohužel ale nechce hovořit více dopodrobna, neboť Češi a Češky dle jeho názoru beztak nejsou schopni pochopit, jaký dopad má jejich životní styl na slušné lidi.
Ve vaší zemi nemá cenu bojovat za občanská práva a státní suverenitu. Je to marné a doslova sebevražedné,“ vzkazuje Čechům. „Nikdy jsem nezažil takové ponižování a tolik krutosti a nenávisti, jakou vůči mně projevili Češi a Češky.“ Nikdy prý Čechům a Češkám nezapomene, že jsou ještě krvelačnější než komunisti.
Bátora se po svých zkušenostech s Čechy rozhodl k radikálnímu kroku: opustit Českou republiku! Zahájil proto jednání o udělení cizího státního občanství.
Nezbývá než jeho rozhodnutí zatleskat a dát jej za vzor všem ostatním Čechům! Bravo, pane Bátoro! Odvahu! Stojíme za vámi! Čechy v ČR také nechceme!!!