sobota, 20. července 2013

Češi zneužívají dávky

  • Typická rodinka Čechů:

    Otec Josef, 45 let, propuštěn z místa vedoucího provozu pro pití alkoholu na pracovišti. Pobírá podporu v nezaměstnanosti ve výši 6586. Na místa z úřadu práce si chodí pro razítka a načerno taxikaří na kamarádovu licenci. Výdělek nedaní, zdravotní a sociální mu platíme MY!!!

    Matka Jarmila, 44 let, propuštěná z pozice pomocné kuchařky ve školní jídelně pro krádež 15 kilogramů kuřecích stehen a osmi litrů stolního oleje. Pobírá podporu v nezaměstnanosti ve výši 5742. Načerno pracuje ve stánku rychlého občerstvení u hlavního nádraží. Výdělek nedaní, zdravotní a sociální mu platíme MY!!!!

    Syn Tomáš, 26 let, t.č. ve výkonu trestu odnětí svobody v délce trvání pět let nepodmíněně za výrobu a distribuci omamných látek. Ve vězení nepracuje, každý den jeho pobytu ve vězení za něj platíme 850 Kč. Než si svůj trest odsedí, vytáhneme za našich peněženek za jeho pobyt v hotelu s plnou penzí 1 500 000 Kč.

    Dcera Monika, 23 let, oficiálně studuje na vysoké škole, při ní si však přivydělává prostitucí. Popravdě, drží se na škole jen proto, aby nemusela platit zdravotní a pojištění a její rodiče na ní mohli až do jejích 26 let čerpat přídavky na dítě. Vydělek z prostituce nedaní.

    Dcera Lucie, 20 let, nikdy nepracovala, je na rodičovské dovolené s dvaceti měsíčním synem Tadeášem, pobírá rodičovský příspěvek ve výši 11 400 a přídavek na dítě ve výši 500 Kč. S otcem dítěte žijí v pronajatém bytě. Jméno Tadeášova otce ovšem do rodného listu neuvedla, aby mohla čerpat sociálních výhod svobodných matek. Trvalý pobyt má hlášený v Praze v bytě rodičů, aby ti díky tomu dosáhli na příspěvek na bydlení ve výši 12 477 Kč.

    Jsou to jednoduché počty! 38 000 měsíčně za jednu rodinu Čecháčků a bonus ve výši 1,5 milionu za feťáka, který si po propuštění z vězení zažádá o invalidní důchod. A taky ho dostane!!!!


    Ptám se, jak dlouho si to necháme líbit? Jak dlouho budeme krmit tyhle vyžírky? Sdílejte!!!! Čechy v ČR nechceme!