sobota, 27. července 2013

Jak se zbavit Čechů

Zoufalý čtenář žádá o pomoc. Přetiskujeme jeho e-mail v plném znění bez redakčních úprav. Víte, jak by se mu dalo pomoci?

Lidi mam problém! Bydlím v male vesničce mezi Lanškrounem a Českou Třebovou a poslední dobou se tu dějí dost divný věci. Člověk se to snaží odůvodnit logicky, ale prostě pak přijde další rána. Abych to uvedl do podrobností: začalo to loni v létě. Nejprve se sem přistěhovala jedna rodina Čechů. Dobře, člověk si řekne, že to se nic neděje, že to třeba jsou slušní Češi nebo něco takového, pak se ale na místo, kam přišli, začnou týden na to stěhovat další Češi. Ty rodiny jsme viděli v sedmi lidech, ale nejsou zde nahlášené. Po tomto se delší dobu nic nedělo, ale na podzim známá viděla ve vedlejší vesnici malého šedivého mužika. Nevěřili jsme jí to, než přišla její sestra, že to ten večer za jiných okolností viděla taky. To jsme přešli. Nějakou dobu byl klid, ale pak jsem šel za dům pro nabíječku do přistřešku. Škrtnul jsem sirkou, že si zapálím, ale vyrušil mě rachot, tak jsem zalomozil a tu - dupot na střeše dílny. Zakřičel jsem a dupot na střeše ustal. Zavolal jsem na ženu, ať posvítí lampou na středchu, ale nic tam nebylo. Hrozně to páchlo, říkal jsem si, že by takhle mohl smrdět tchoř. Ale u nás žádní tchoři nežijí. Navíc se tento incident opakoval i u vrat a po dvorku. Nikdy jsme nic neviděli. Když jsme se ale se ženou vraceli z vycházky, něco proběhlo kolem auta. Další den to viděl i bratranec odbíhat od potoka - taková divná shrbená věc. Neřešil sem to, ale pak jsem na poli viděl Čechy, jak kradou brambory. Prosím o radu, jak se jich mám zbavit. Zkoušeli jsme instalovat strašáky, co při pohybu imitovali zvuky policie, ale jediné, co se stalo, že je spálili. Do oken jsme instalovali závěsná zařízení, co hází prasátka. Na holuby to funguje dobře, ale na Čechy, zdá se, to nemá vliv. Jejich puch je odpuzující a jejich dotěrnost bezmezná. Prosím, poraďte, co máme dělat, abychom se jich zbavili?

Je patrné, že česká invaze neustává, ale stává se vlezlejší a otravnější. Jejich strategií je vyslat vždy jednu rodinu ozkoušet terén a pokud ta zjistí, že je vše v pořádku, přitáhne další své příbuzenstvo. Buďte bdělí! Pokud uvidíte někde Čecha, okamžitě informujte hlídku a zbavte se jich dřív, než bude pozdě! Čechy v ČR nechceme!