středa, 10. července 2013

Dvě třetiny občanů nechtějí Čechy v ČR



Dva ze tří lidí nechtějí mít Čecha za souseda. Stejné množství občanů už Čechy v ČR nechce vůbec. Vyplývá to z unikátního bleskového průzkumu hnutí Čechy v ČR nechceme vytvořeného společností Formees.
V bleskovém průzkumu jsme se kromě jiného dozvěděli, že podle slušných obyvatel ČR nejsou Češi ochotni dodržovat zákony naší země,“ říká Karel Roztočil z hnutí Čechy v ČR nechceme. „Celých 85 % respondentů se domnívá, že Češi zákony buď nedodržují, nebo si selektivně vybírají jen takové, jaké se jim k dodržování hodí.“
Není tedy překvapením, že se Češi uchylují k neférovému jednání, jako je například korupce. Nadační fond proti korupci odhaduje, že se v ČR tímto způsobem ročně rozkrade 100 miliard korun. Podle průzkumu Ernst & Young si navíc dvě třetiny českých zaměstnanců myslí, že jejich podnik k získávání nových zakázek využívá úplatky. Ještě větší hanbou je, že Češi v maloobchodech ročně nakradou zboží za 10 miliard korun, tedy nejvíce v Evropě. Stejně se chovají i v zahraničí, čímž hrubě poškozují jméno České republiky.
Alarmující skutečností je, že 9 z 10 lidí se setkalo s agresivitou Čechů a celých 80 procent lidí pocítilo tuto agresivitu na sobě samých. „Nelze se proto divit, že 62 procent respondentů průzkumu nechce Čecha za souseda,“ dodal Karel Roztočil. „Navíc 7 z 10 lidí má k Čechům negativní vztah.“
Vláda ČR má před sebou velký problém, protože Čechy v ČR nechtějí dvě třetiny obyvatel. Jako vhodné řešení se proto jeví deportace Čechů.
Hnutí Čechy v ČR nechceme vzniklo proto, že arogance Čechů už dávno přerostla do rozměrů, které vyžadují reakci. Slušní lidé dlouho snášeli české krádeže, agresivitu a neoprávněné požadavky na další a další výhody. To ale nemůže pokračovat donekonečna. Slušní lidé se kvůli Čechům bojí na ulici, mají strach o své děti a jsou již unaveni z toho, že ze svých peněz, které vydělávají poctivou prací, musí živit tisíce českých tlučhubů, nemakačenků, povalečů, zlodějů a kriminálníků. Zkrátka máme dost toho, že musíme živit českou verbež! 

TISKOVÁ ZPRÁVA z 10. července 2013