pondělí, 8. července 2013

Češi nás přivedou do neštěstí


Násilí na menšinách Čechům v minulosti procházelo. Dnešní svět se však nebude dívat stranou, až Češi opět začnou uskutečňovat svoje genocidní fantazie. Zastavme je, dokud to jde!
Vysoko nad Prahou vrní roje bezpilotních letounů a na malostranské paláce dopadají střely s plochou dráhou letu. Na hranicích se šikují jednotky mezinárodního společenství, připravené vtrhnout do země, ve které se konají jatka. Námět na temnou politickou fikci či zápletka počítačové hry? Kéž by – pokud nezatneme Čechům včas tipec, spíše dříve než později se dočkáme toho nejhoršího.
Češi jsou svým sklonem ke genocidě nechvalně známí. Po poslední světové válce využili šance a brutálně vyhnali na tři miliony lidí ze země, kterou po půl tisíce let pomáhali budovat.
Takový je Čech: vyvedete ho z díry v lese, postavíte mu města a železnici, dáte civilizaci – a on vás okrade, znásilní, zabije. A ještě se tím vesele chlubí, když si v kdejaké mezinárodní smlouvě vymiňuje zmínku o svém fetiši, jakýchsi dávno neplatných dekretech.
V roce 1945 se celá Evropa propadla na morální a lidské dno, do končin, ve kterých jinak přebývá jen Čech. Dnešní mezinárodní společenství však další Postoloprty či Lety nedopustí. Pokud nechceme naši zemi nechat zničit, musíme ji zbavit Čechů!